Ремонт на покриви в Пловдив с дълга гаранция

Ремонтите на покрива са различни според това какво точно се налага да бъде реновирано.

Няколко пъти по-скъпо ще ви излезе изграждането на нов покрив, отколкото дори и основен ремонт. Напоследък все по-широко приложение в покривните ремонти намират битумните хидроизолации и мембранни изолационни листа, които се монтират лесно и имат дълга гаранция. Битумът заема значителен процент в строителството като цяло, а също така и при изграждането на пътища, защото има много добри технически показатели при натоварване и отлични изолационни свойства. На второ място при ремонт на покрива в Пловдив трябва да се замислите какви точно керемиди желаете да ви бъдат поставени. При по-малък брой счупени такива е възможно да бъдат частично подменени и пренаредени, но когато процентът повредени е по-голям е добре да ги подмените изцяло, най-малкото, защото ще си спестите скорешен втори ремонт и ще запазите естетическата визия на дома си.

Днес на пазара можете да избирате от голямо количество различни модели и визии керемиди. Това, което е решаващо при избира им е материалът, от който са произведени и товароносимостта на покривната конструкция.
Ремонт на покриви в Пловдив с дълга гаранция
В традиционното строителство в България се предпочитата класическите глинени керемиди, познати като естествени.

Техен чудесен заместител са изкуствените, които почти по-нищо не се различават от естествените по своята визия, но са доста по-тежки понеже се произвеждат от цимент и пясък и са известни още като бетонни. Други видове покривно покритие са далеч по-леките и подходящи за покриви със сложна геометрия итумни керемиди. Те се отличават с по-ниската си цена, но и по-кратък живот.

До тях се нареждат металните керемиди и каменни плочи. Металните се препоръчват а райони с обилни снеговалежи, тъй като са много издържливи и намаляват разхода на енергия с до 20%. Каменните плочи са много красиви и запазват автентичен облик на сградите, а характеристиките им са екологичност и дълъг живот, но са подходящи за подсилени покривни конструкции заради по-голямото натоварване, което оказват.

Не трябва да забравяме и полимерните еквиваленти на керемидите от естествени материали, които са устойчиви на различни промени в температурата и не са податливи на влияние на микроорганизми и слаби киселини. Фирмата, която прави ремонт на покрива ви, ще ви консултира и прредложи най- рационализраното решение в индивидуален проект.

Автор: pokriviremont.net

Аз съм администратор на сайта pokriviremont.net.